Motivul ocult pentru care e atât de greu să te lași de băutură

L. și cu mine nu am fost niciodată mai mult decât doar amici. Cu toate că este un bărbat splendid, înalt cam de doi metri, cu trăsături nobile și ochi albaștri, cu mâini de artist și suflet de poet. M-aș fi îndrăgostit de el de o mie de ori – dacă ați fi văzut ce lucruri ne scriam pe mail. Există, însă, un mic impediment…

Îmi amintesc de o seară, când am mers împreună la un eveniment de presă, se lansa un restaurant nou. Cu alte cuvinte, mâncare și băutură la liber, cât cuprinde. Ne-am așezat la o masă, eu și amicul meu, plus încă un el și o ea, de la diferite publicații.

Totul se derula minunat, servirea impecabilă, conversația curgea ușor, amicul meu fermecător. Mă felicitam că l-am luat cu mine! Până când au început să se deguste vinurile. Multe. Variate. Diferite.

L. împreună cu celălalt băiat, se întreceau în a goli tot mai multe pahare. Eu cu fata, schimbam priviri, din ce în ce mai jenate. Cei doi alunecau ușor într-o zonă derizorie, parcă nu mai erau ei. Conversația a devenit haotică și obositoare, tot farmecul de la început dispăruse… ca prin farmec.

Am plecat cu un gust amar amândouă, am aflat că partenerii noștri cheflii au rămas ultimii la eveniment, abia au reușit să-i dea ospătarii afară. Ce jenant. N-am mai vorbit cu L. luni de zile. Ca de obicei.

M-am întrebat mult timp ce se petrece în realitate în corpul unei ființe care bea alcool. Înțeleg ce se petrece cu trupul, dar mi-era greu să pricep ce se întâmplă cu spiritul. Pentru că oricât de inteligent ar fi cineva, există o anumită cantitate de alcool care îl dă gata. De unde vine puterea acestei substanțe, cum acționează ea?

Am găsit un articol interesant despre acest subiect, o perspectivă supranaturală asupra unor realități de care ne lovim zi de zi. Un punct de vedere fascinant – pentru că nu știu dacă v-am mai spus cât de mult mă interesează misterele.

Consecințele spirituale ale consumului de alcool
de Zahrah Sita

Cu toate că se produce în masă, se promovează la greu, este legal și multă lume îl ingerează zilnic pe tot mapamondul, cei mai mulți dintre aceștia nici măcar nu iau în considerare să înțeleagă consecințele spirituale ale consumului de alcool.

Să începem prin a arunca o privire asupra etimologiei cuvântului ”alcool”. Adică, să vedem de unde vine acest cuvânt.

Cuvântul ”alcool” vine din arabul “al-kuhl”, care înseamnă ”spirit care mănâncă trupul”, și de asemenea reprezintă și rădăcina cuvântului englezesc “ghoul”. În folclorul Orientului Mijlociu, “ghoul” este un demon care se hrănețte cu trupuri umane, fie posedând cadavre, fie copii.

Cuvintele “alembic” și “alcohol”, ambele metafore pentru aqua vitae sau “apa vieții” și “spirit”, adesea se referă la lichidul distilat care ia naștere prin explorarea magică a alchimiei Orientului Mijlociu.

În cuvintele scriitorului și terapeutului Jason Christoff: ”În alchimie, alcoolul este utilizat pentru a extrage esența sufletului unei entități. De asemenea, este utilizat în extragerea esențelor uleiurilor volatile și în sterilizarea instrumentelor medicale. Introducând alcool în corp, acesta extrage însăși esența sufletului, permițându-i trupului să fie mult mai deschis față de entitățile vecine, cele mai multe dintre ele având frecvențe de vibrație inferioare (de ce credeți că numim unele băuturi alcoolice ”spirite”?).

De ce îți pierzi mințile atunci când bei

De aceea, oamenilor care consumă cantități excesive de alcool adesea li se taie filmul, nemaiamintindu-și ce s-a întâmplat. Aceasta se petrece atunci când sufletul cel bun (cu care am fost trimiși pe lume) pleacă, deoarece condițiile sale de viață sunt prea poluate și prea traumatizante pentru a fi tolerate. Acest suflet se aruncă în afara trupului, de care rămâne conectat cu un fel de pripon, în timp ce entitățile negative iau în posesiune trupul, făcându-l să se comporte nesăbuit, adesea într-un tărăboi ilogic și hedonist.

Trupurile noastre devin vehicule pentru spirite. Dacă unul pleacă, poate să vină altul să facă ”o tură”. La modul esențial, atunci când cineva se impurifică după ce bea alcool sau prin multe alte moduri, trupul acelei persoane este posedat adesea de alte entități”.

Am devenit conștient de acest fenomen cu ani în urmă, când mi-a fost dăruită o viziune spirituală. În această viziune, am fost transportat ca observator deasupra unui bar foarte popular și a unui club de noapte. Deasupra acestor locuri se găseau o varietate de entități asemănătoare ghoul-ilor. În bar erau oameni care beau alcool, socializau, dansau și așa mai departe. Am privit cum unii oameni au devenit foarte beți.

Le-am văzut sufletele, în timp ce erau conectate printr-un fir, ieșind din trup. Am înțeles că sufletul părăsise corpul din cauza marelui disconfort de a fi într-un corp foarte intoxicat cu alcoolul. Când sufletul a ieșit din trup, alte entități răuvoitoare au intrat sau s-au blocat în cochiliile lor vacante.

Odată ce entitățile au luat în posesie corpul, s-au folosit de acesta pentru a face tot felul de acte murdare, cum ar fi violența, întâlnirile sexuale la nivel scăzut, comportamentele distructive, violul și multe altele.

Câțiva ani mai târziu, am citit într-o carte a maestrului spiritual Paramahansa Yogananda denumită „În căutarea eternității” explicat în mod clar exact același lucru descris de mine în viziune.

Am început să caut înapoi în viața mea și să-mi amintesc situațiile în care am văzut spiritele întunecate adunate în jurul oamenilor care au devenit foarte beți. Permiteți-mi să explic câteva lucruri când spun că am văzut aceste entități …

Am dezvoltat abilitățile de clarviziune (abilitatea de a percepe lucruri dincolo de limitele naturale ale simțurilor … care pot include: percepție extrasenzorială, al șaselea simț, puteri psihice, vedere la distanță, telepatie și multe altele), clairaudiție (abilitatea de a percepe sunete sau cuvinte din surse externe în lumea spiritului) și experiența de a fi un spirit intuitiv și empatic încă din copilărie.

Am capacitatea de a vedea energii și manifestări spirituale pe care majoritatea oamenilor nu le văd. Când m-am uitat înapoi în viața mea, mi-am putut aminti multe incidente când am întâlnit spirite non-benevolente în prezența indivizilor intoxicați cu alcool.

De asemenea, am avut câteva experiențe în care am privit direct în ochii oamenilor care erau cu siguranță „posedați” de energii întunecate care nu le aparțineau.

Despre publicitatea pentru produsele alcoolice

Îmi amintesc, de asemenea, de un curs de psihologie la care am participat. În mare parte din acest curs, am studiat publicitatea și efectele ei asupra oamenilor. An studiat și publicitatea pentru produsele alcoolice. Un profesor stăpân pe acest subiect a scos în evidență faptul că majoritatea anunțurilor despre alcool conțin mesaje și imagini subliminale – care nu sunt de obicei perceptibile atunci când le privim dar care intră direct în subconștient.

Cunoscând cât de puternic este subconștientul în luarea deciziilor noastre, asupra sentimentelor, reacțiilor, convingerilor etc., echipele de vânzări pentru băuturi alcoolice (dar și pentru tutun și alte produse) au folosit această tehnică sinistră pentru a ne păcăli să cumpărăm produsele lor devenind membrii în cultul apatiei mentale si conformismului cultural.

Multe dintre aceste mesaje și imagini ascunse sunt extrem de sexuale – lucrând pentru a influența instinctele primare ale oamenilor. Acest fapt merită pus sub semnul întrebării: de ce echipele de marketing ne manipulează și ne constrâng prin mesaje subliminale pentru a cumpăra produse care sunt dăunătoare corpului și sufletului nostru?

De câte ori o persoană pe care o cunoașteți, după ce a consumat suficient alcool, a început să se comporte într-un mod neobișnuit? Poate că ați observat schimbarea vocii, apariția violenței, a promiscuității sexuale, distrugerea unor bunuri, comportamentul conflictual sau alte manifestări negative. Luați în considerare aceste experiențe și întrebați-vă: este aceasta o manifestare a luminii, iubirii și pozitivității? Aceste evenimente reprezintă o cale a conștiinței și a sănătății? Cu siguranță că nu!

În prezent, se știe că ingerarea alcoolului slăbește sistemul nervos, ucide celulele creierului, este toxică pentru ficat, slăbește sistemul imunitar și are multe alte efecte dăunătoare. Suntem învățați că utilizarea pe termen lung a alcoolului poate duce la creșterea nedorită în greutate, afecțiuni ale ficatului, scăderea inteligenței și efecte negative asupra hormonilor.

De asemenea, consumul de alcool în timpul sarcinii poate duce apariția unor defecte congenitale, retard mental și deformări la nivelul fătului în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, consumul de alcool este promovat în masă și sprijinit de mass media. V-ați gândit vreodată că alcoolul este un instrument al celor care susțin Matrixul (programul global de control și asuprire al minții) pentru a menține oamenii într-o stare de dezbinare și boală?

Pe măsură ce ne străduim să ne vindecăm și să ne transformăm lumea în care trăim – sper să înțelegem cât mai repede trucul murdar jucat împotriva umanității în ceea ce privește alcoolul. Forțe malefice doresc să ne țină oprimați, neputincioși și adormiți.

Câți dintre noi nu am văzut familii și vieți distruse din cauza alcoolului și a alcoolismului?

Credeți că alcoolul ne face mai inteligenți sau mai sănătoși sau mai buni ca oameni?

E timpul să schimbăm lucrurile. Să luăm atitudine înlocuind consumul abuziv de alcool cu mai multe practici și activități de îmbunătățire a sănătății care să conducă la vieți trezite și pline de putere!

Analiza ezoterică a cuvântului ”alcool” ne dezvăluie mai multe despre puterea sa

Înainte de a încheia acest articol, vreau să împărtășesc ceva mai mult despre istoria cuvântului „alcool”. Cei care au studiat etimologia acestui cuvânt au descoperit următoarea definiție:

Alcool (s.) – În1540 e.n. ,” pulbere fină produsă prin sublimare „, alcohol provenit din latina medievală, ” minereu pulverizat de antimoniu ” din arabul al-kuhul,” kohl ” cel care se folosea la vopsitul pleoapelor, de la kahala „pată sau vopsea”.

Renumitul înțelept Paracelsus (1493-1541) a folosit cuvântul alcohol pentru a se referi la o pulbere fină, dar și la un lichid volatil. Până în anii 1670 a fost folosit în limba engleză pentru „orice substanță sublimată, spiritul pur al oricărui lucru”, inclusiv lichide.

Senzația de intoxicare provenită de la „ingredientul dintr-un lichior puternic” este înregistrată pentru prima oară în anul 1753, pentru alcoolul din vin, termenuul a fost extins la „element intoxicant în lichiorurile fermentate”, iar din 1850 este folosit și in chimia organică.

Cercetările recente au constatat că în Egiptul antic ochii bărbaților și femeilor erau conturați cu o pulbere neagră și groasă, cunoscută sub numele de kohl, kajal sau mesdemet. Ochiul subliniat astfel se asemăna cu ochiul în formă de migdală al zeului Horus, care se credea că oferă protecția lui Dumnezeu și ținea spiritele rele la distanță.

Cu toate acestea, dacă cineva ar cerceta mai adânc, ar descoperi și alte fapte interesante …

Dr. Rachel Hajar, redactor, scriitor și consilier medical, în timp ce se documenta pentru un articol despre alcool pentru o revistă medicală online, a găsit sensuri suplimentare în textele antice arabe:

Al col: Geniu sau spirit care ia forme diferite sau o creatură supranaturală în mitologia arabă.

Al ko: Orice medicament sau substanță care ia mintea sau o întunecă.

Cuvântul alcool este, de asemenea, legat de steaua fixă ​​din astronomie cunoscută sub numele de Algol – cunoscută și sub denumirea de „Capul Demonului„.

Actuala denumire arabă pentru alcool (etanol) este al-ġawl – corespunzătoare sensului de „spirit” sau „demon”.

Alcool și spirit

Nu este o coincidență faptul că alcoolul a fost adesea denumit spirit. Există o istorie profundă în spatele acestei substanțe otrăvitoare. Există straturi de informații în întreaga noastră cultură, iar câteodată trebuie să privim sub stratul de suprafață al lucrurilor pentru a găsi deplinul adevăr.

Vă încurajez să luați în considerare și în profunzime informațiile oferite, să vă uitați la efectele alcoolului în viața voastră, în viața oamenilor pe care îi cunoașteți și în societate în general.

Luați decizii conștiente, informate despre sanatate. Cu cât mai multi oameni se trezesc la adevăr, caută sănătatea și eliberarea din agendele de control al mintii, cu atat mai repede vom reuși să facem schimbări pozitive și să co-creem o lume mai bună în care să trăim fără dependența de alcool.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like