Despre mine

girl-silhouette-in-the-sunset-light-girl-hd-wallpaper-1920x1200-7922Ce înseamnă azi să fii femeie? Trăim într-o epocă de tranziţie. Paradigme vechi se dărâmă în fiecare zi. Ne mândrim cu lucruri de care ne temeam altădată. Alegem ceea ce înainte era pedepsit – şi ne place. Lumea nu este aşa cum credeam. Avem drepturi de care nici nu ştiam. În avântul descoperirii, totuşi nu ştii încotro te îndrepţi. Ai nevoie de repere. Ai nevoie de ghizi. Ca şi tine, eu caut. N-am răspunsuri depline, dar îmi place să pun întrebări cât mai bine. Nimic nu este întru totul ştiut, totul este minunat de necunoscut.

12 comments
  1. Interesant blogul….dar unde mai gasesti azi femei care sa te provoace la maxim sa ti dea de inteles ca o poti avea si sa te lase sa o saruti de la degetele picioarelor in sus…tot mai sus…iar apoi sa te refuze cu eleganta si sa ti dea de inteles ca …doar data viitoare voi fi a ta….dar la acea data viitoare sa faca la fel…si iar la fel….pana ce el ajunge innebunit de iubire si dorinta dupa ea incat ar face orice. Cam pe unde se mai gasesc astfel de femei caci eu nu am intalnit?!

    1. Buna Darius.Dar unde mai gasesti barbati care sa stie unde se opreasca ?! unde mai sunt acei barbati care ,chiar daca plac f mult o femeie o mai cauta si iar o mai cauta chiar daca au fost refuzati?! Sunt sigura ca mai exista astfel de barbati..dar tot mai putini.Intrebarea corecta cred ca ar suna cam asa: cati mai sunt astfel de barbati?..avand asa o atitudine?! Probabil sunt luati..mm.

  2. Nu la nesfarsit dar suficient incat sa ajung sa o iubesc atat incat sa fac pentru ea lucruri pe care altfel nu le as fi facut dar mai important decat acest timp ,care poate fi si unul mai scurt, e ca atunci cand hotaraste sa faca sex , sa vina de la ea propunerea ca eu sa nu ejaculez in timpul actului sexual. …Adica ok pot arata ca sunt puternic si ca ma pot abtine dar pentru asta e nevoie sa fiu stimulat de o atitudine ferma din partea ei in acest sens. Ori…tocmai asta lipseste femeii. Sunt foarte constient ca nu e chiar usor dupa niste intalniri in care sa fiu refuzat dupa ce am sarutat o intim sa urmeze o lunga perioada in care sa nu ejaculez in timpul actului sau in afara lui…dar pe de alta parte cred ca e perfect pentru ea si pentru relatie in general ca barbatul sa fie lasat mereu “plin” de iubire si dorinta pentru ea…..iar barbatul care nu poate suporta aceasta senzatie de iubire continua fata de femeie e unul slab care nu merita sa stea langa o femeie puternica…..mda dar unde gasim femeia puternica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.