Ce caută lumea pe blogul meu (4)

O rubrică veche, de mult uitată. Ce-ar fi s-o dezgropăm noi, că mai sunt căutări haioase? Să vedem ce găsim…

”metode sa-i dovedesc dragostea mea”
Dacă ești bărbat: să o asculți când vorbește, să dai impresia că o înțelegi, să o încurajezi, să-i aduci flori, să-i cumperi cadouri, să o suni, să-i trimiți mesaje de dragoste pline de simțire, să-i iei un inel… Dacă ești femeie: să-i faci ceva de mâncare.

”cand iti spune ca nu te merita”
Se simte cu musca pe căciulă. Vrea să te manipuleze să-l ierți pentru ceva ce știe sigur că nu-ți convine. Cel mai probabil, te-a înșelat. Sau nu te (mai) iubește.

”ce sa faci cand nu te mai iubeste”
Să-l dai afară din casă, sau să pleci tu. După cum se vede mai sus, nu te merită. Oricum, dragoste cu sila nu se poate. Chiar dacă te iubește, dar nu-și mai dă seama de asta, nu rezolvi nimic dacă încerci să-l convingi cu lacrimi și rugăminți. Retragerea cu demnitate inspiră respect. Dacă, după ce trăiește fără tine, nu-și dă seama că totuși te vrea, nici nu mai ai după ce să plângi. Deja pierduseși tot ce era de pierdut.

”de ce nu ma mai iubeste”
Sigur ești femeie. Și, probabil că te mai și gândești că e din vina ta. Femeile, parcă au înscrisă în codul genetic o genă care le face să se simtă responsabile până în pânzele albe de tot și de toate. De comportamentul bărbaților, mai ales. Eu chiar am o întrebare: când dispare iubirea, cine e de vină? Nu știu de ce, am un feeling că nu e niciodată de vină celălalt pentru ce nu mai simțim noi. Bine, dacă ne bate sau e vreun fustangiu notoriu, posibil să aibă legătură și cu el. Cu toate că ceva nu e în regulă nici cu o fată care se simte atrasă de asemenea specimene… Ca de obicei, adevărul este fix la mijloc. Și, vă rog eu, nu vă mai simțiți vinovate că nu vă mai iubește. Dacă nu vă mai iubește acesta, vă va iubi altcineva. Meritați să fiți iubite!

”cand o femeie tace”
Când o femeie tace, coace ea ceva. Ori e pe cale să răbufnească (să te ferească sfântul s-o întrebi ce are iar ea să-ți răspundă: ”nimic”, după asta urmează uraganul…), ori nu-i mai pasă și ești pe cale s-o pierzi. În orice caz, nu-i a bună… Ce să faci? Ceva ce te-a rugat de multe ori și tu nu ai băgat-o-n seamă…

”face pe dos de cum ii spui”
Foarte mulți bărbați – să le zic băieței? 😀 – dau dovadă de acest simptom. Poate că sunt extrem de capabili, chiar geniali în domenii care n-au nicio legătură cu emoțiile. Dar când ajung la o discuție cu femeia (sau în trafic), parcă îi apucă strechea. N-avem ce face, îi manipulăm. Zicem că ”nu” dacă vrem ”da” – și invers. Până într-o zi, când nu ni se mai pare funny și îi lăsăm în plata lor.

”barbati care apar si dispar”
Într-o terminologie mai recentă, se numește ghosting. Am scris și eu ceva de genul: ”De ce dispar bărbații în ceață”. Dacă dispare, dispari și tu. E dureros, e frustrant, e nedrept. E firesc să te revolți, nu să plângi. Dacă îi place să dispară, atunci să nu îndrăznească să reapară, ca Harry Potter după ce și-a scos pelerina fermecată. Și dacă reapare, ar fi o cauză de regret să-l primești ca și când nimic nu s-a întâmplat.

”relatia cu o colerica”
Bietul de tine. Dacă o vrei și după ce aruncă după tine cu farfurii, ori e frumoasă de pică, ori te are la mână cu ceva. Să nu cumva să-ți tremure izmana. Dacă o iubești cu adevărat, fă-o să simtă, exact atunci când urlă mai tare. Dacă e deșteaptă, fă mișto de ea. Poate râde…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like