Eşti propriul tău stăpân dacă…

12-before-let-go

…Atunci când te enervezi sau te superi, îţi dai seama că e alegerea ta. Nu există “mă enervezi”, nici “din cauza ta…”. Ca dovadă, oamenii reacţionează diferit în situaţii similare. Dacă stările negative reuşesc să fie cel mult un semnal de alarmă că ceva nu e în regulă cu tine, eşti propriul tău stăpân. Pentru că atunci nu le vei da curs, te vei retrage în tine şi vei alege să te linişteşti. Şi lucrurile se vor rezolva cumva de la sine.

…Atunci când eşti bărbat şi îţi apare în faţă o femeie splendidă, nu crezi că ea e responsabilă pentru erecţia ta. Ea e frumoasă oricum, indiferent dacă tu eşti sau nu sensibil la farmecele ei. Faptul că tu ai erecţie arată că energia ta sexuală a fost declanşată, atât. Dacă îţi dai seama că nu trebuie neapărat să o manifeşti faţă de ea, mai ales dacă ea nu vrea, eşti propriul tău stăpân.

…Atunci când eşti femeie, îţi dai seama că un bărbat nu are cum să-ţi “ia minţile”. El poate fi seducător şi extraordinar cu sau fără fascinaţia ta. Faptul că tu nu mai poţi raţiona limpede se datorează unei nepriceperi în gestionarea emoţiilor – noi, femeile, ştim despre ce e vorba. Dacă am reuşi să ne retragem în noi înşine în acele momente şi să ne îndreptăm atenţia către propriile idealuri, am reuşi să evităm multă suferinţi inutilă şi am putea să fim propriile noastre stăpâne.

…Atunci când nu îţi place viaţa pe care o trăieşti, îţi dai seama că ea este rezultatul gândurilor şi alegerilor tale… de o viaţă. Dacă reuşeşti să schimbi ceva cu adevărat şi devii mai bun, totul în jurul tău va reflecta această transformare. Pentru că lumea exterioară este reflexia fiinţei tale interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like