Interviu cu Putere de Femeie pe A7 TV online

Acum și pe video. Și vom vedea pe viu dacă un clip cu mine va genera mai multe click-uri decât un text scris… Mă tot gândesc dacă ar fi bine să-mi fac și un canal de youtube sau nu. Voi ce credeți?

Am vorbit despre cum a luat ființă acest blog, la ce m-am gândit când i-am pus numele. Am vorbit despre sursa puterii unei femei, am spus povești de viață și am explicat de ce este femeia de azi mai complicată decât cea de ieri.

Am vorbit mult și repede, am vrut să spun totul dintr-un suflet și poate că nu m-am făcut suficient de bine înțeleasă pe alocuri. Oricum, a fost o experiență din care am învățat și care mi-a plăcut.

1 comment
  1. Am urmarit, … rapid,… interviul… ceea ce mi-ar fi placut sa vad (de fapt sa aud), referitor la sursa puterii unei femei,… printre altele (pe care le-ati amintit), ar fi fost, sa zicem poate un pic surprinzator, daca ati fi amintit si de energiile biologice (pe care femeile si barbatii le au), latente, dar care puse in actiune ar genera o putere incomparabil mai mare decit orice alta a putere a mintii (constiente sau subconstiente). Recunosc faptul ca e dificil de acceptat, sau de comentat asa ceva intr-o discutie televizata… dar, acest capitol, poate mai putin vazut, face totusi parte din blogul dvs (citeva articole si citeva comentarii care inca mai exista)… si care dupa parerea mea, are cea mai mare importanta. In rest, e foarte bine ca ati aparut intr-o emisiune TV. Poate cu o alta ocazie, veti indrazni sa ii propuneti moderatoarei si aceasta latura, mai putin cunoscuta, a puterii interioare a femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like