Marie Forleo – sau cum să te faci dorită de toată lumea, nu doar de bărbați

MarieForleoCoaching

Când era mică, dorea să se facă: profesoară, actriță, scriitoare și dansatoare. Lumea râdea și îi explica de ce nu se poate, că trebuie să-ți alegi o profesie pe care să o aprofundezi, să-ți descoperi menirea și pasiunea și să lucrezi asupra ei până când vei atinge succesul.

Ceea ce a încercat. A ajuns să lucreze la bancă, a scris pentru reviste, a fost coach și coregraf. M-a impresionat în mod special povestea cu dansul, pentru că avea peste 25 de ani când și-a luat inima-n dinți și s-a dus la primul curs. Toată lumea îi spunea că la vârsta aia de obicei oamenii termină cu dansul. Dansul îl începi în copilărie și după 23 de ani deja te gândești să te retragi.

A trecut peste sentimentul că e cea mai caraghioasă din încăpere, că e bătrână și că oricine de acolo era mai bun decât ea. În momentul în care a început muzica și a încercat prima mișcare, a copleșit-o până la lacrimi un sentiment de bucurie la care nu se aștepta. Pentru că făcea ceva ce își dorea dintotdeauna, pentru că realiza că este ceva ce făcea parte din menirea ei, pentru că pur și simplu era minunat.

Peste vreo doi ani, cine făcea coregrafie pentru MTV? Ați ghicit, ea. Și cine a înregistrat câteva DVD-uri cu dans pentru slăbit? Mda. Întârziata și ratata, dar mai ales încântata Marie. Nu s-a oprit aici. Până la urmă, și-a urmat toate pasiunile din copilărie, în show-ul de pe canalul ei de youtube, în care răspunde la întrebări și face niște interviuri fascinante, în special cu autori de best-seller-uri din domeniul business și dezvoltare personală.

cum-sa-te-faci-dorita-de-toti-barbatii_1_fullsizeApropo de asta, a scris și ea o carte, pe care am descoperit-o din întâmplare, și mă bucur că am cumpărat-o, în ciuda titlului parcă destinat criticii: ”Cum să te faci dorită de toți bărbații”. Nu e despre cum să pui mâna pe un bărbat și să-l terorizezi toată viața, nu e despre cum să devorezi toată stirpea masculină. E despre cum să fii tu însăți și să te bucuri de asta pentru că, în opinia ei, acesta este cel mai mare secret care te transformă într-o persoană magnetică pentru toți ceilalți. Destul de convingătoare, având în vedere că a fost tradusă în 14 limbi.

Marie Forleo ține workshopuri de business, e invitată la emisiuni precum Oprah, care o consideră liderul generațiilor viitoare. Show-ul ei de pe youtube a fost curtat de multe televiziuni, dar ea a refuzat să lucreze pentru altcineva. Vă invit cu drag pe canalul ei, sunt sigură că veți găsi cel puțin un episod care să vă răspundă la o întrebare care vă frământă, într-un stil simpatic și motivațional. Ca să vă faceți o idee, uitați-vă la următorul video. E despre începuturile ei, despre lecțiile pe care le-a luat și care ni se aplică tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like