Primeşte Darul de a fi Femeie!

Rejoice-640x380

Suntem foarte receptive la nevoile celorlalți, facem eforturi generoase să ne ridicăm la nivelul așteptărilor lor, suntem perseverente în a deveni cum “trebuie” să fim și uităm astfel cine suntem. Cum ar fi, însă, să ne reamintim? Cum ar fi să descoperim că suntem, de fapt, ființe complete, cu puterea și libertatea de a alege? Și că avem capacitatea și datoria față de noi înșine de a alege cu conștiința acestui fapt? Ce ar deveni posibil atunci?”
Alina Goanţă, life coach

Să vă povestesc despre o seară ploioasă de sfârşit de septembrie, cu un vânt rece de tipul “să nu scoţi un câine din casă”, în care mie mi se înecaseră corăbiile. Eram supărată. Obosită, sătulă, învinsă. De obicei, când ajung atât de “la pământ”, ca prin minune, un cor de gânduri încurajatoare încep să pompeze idei, care mai de care mai constructive – până ies din criză.

De data asta, m-a ajutat şi Universul. Pentru că, la un moment dat, în timpul zilei, mi-am simţit telefonul vibrând. Aveam – cică – un eveniment. Un workshop unde fusesem invitată pe Facebook, despre stima de sine, susţinut de Alina Goanţă. Nu-mi aminteam să fi dat “join”, dar dacă tot eram în baltă, mai ceva decât cu ploaia de afară, mi-am zis: de ce nu!

Iată-mă deci înotând voiniceşte prin băltoace, cu umbrela dată peste cap de rafalele de vânt, căutând adresa Institutului pentru Fericire. Ce a urmat a fost cu mult peste aşteptările mele. Mai bine de o duzină de oameni veniseră să lucreze împreună pentru liniştea sufletului lor.

Toţi erau dispuşi să ofere ceea ce aveau mai bun, cu cea mai mare căldură şi bunăvoinţă. N-am simţit nici cea mai mică urmă de critică acolo, nici o secundă că aş fi în plus – întârziasem, mă luptam cu o stare negativă şi în general sunt refractară la a mă deschide sincer în faţa umor oameni necunoscuţi.

Dar nu m-am putut abţine să nu constat cu bucurie că uite, din ce în ce mai mulţi oameni în zilele noastre consideră că e la fel de important să lucrezi cu sufletul tău ca şi cu trupul pe care îl duci periodic la sală şi ai grijă să-i oferi hrană din ce în ce mai naturală şi sănătoasă.

Peste 20 de ani, probabil efortul pentru cunoaşterea de sine nu va mai fi doar o opţiune. Avem nevoie de oameni care să ne îndrume să ne înţelegem. Să ne înveţe să ne scufundăm în adâncurile fiinţei noastre şi să scoatem de acolo tot ce avem mai bun.

Peste 4 ore cu Alina, eram cu toţii alţi oameni. Uimiţi cât de frumoşi şi puternici eram. Fiecare dintre noi trăia sentimentul regăsirii de sine, al bucuriei de a trăi, al puterii de a muta şi munţii din loc. Şi ce ne făcuse? Mă credeţi că n-a ţinut nicio cuvântare despre stima de sine? Nicio lecţie despre cum ar trebui să fim şi nu suntem încă?

Pe tot parcursul întâlnirii, a scos toate răspunsurile de la noi. Ne-a pus în situaţii în care am aflat că puterea şi priceperea se află deja în noi, şi chiar ne-a făcut să le scoatem de acolo. Socrate ar fi mândru să afle că Alina există!

Am rămas marcată şi hotărâtă să mă reîntâlnesc cu Alina şi să facem un interviu pentru voi – şi promitem solemn că îl vom face!

Acum, însă, am primit invitaţia de a participa la un alt worshop ţinut de Alina, împreună cu Petra Müller-Demary – despre “Darul de a fi femeie”. Va fi sâmbătă, 30 ianuarie, orele 10.00 – 17.00, tot la Institutul pentru Fericire.

Mesajul Alinei şi al Petrei sună aşa:

Venim la această întâlnire cu tine având convingerea că, pentru orice întrebare referitoare la darul de a fi femeie, cunoști déjà răspunsul și că, pentru orice schimbare pe care îți dorești să o faci în viața ta pentru a-ți onora și împlini feminitatea, ai déjà capacitatea de a accesa toate resursele care îți sunt necesare. Intenția noastră este ca și tu să devii conștientă de puterea care există chiar acum în interiorul tău.

Mergem? 🙂

3 comments
  1. Am fost :). Si a fost REVELATOR. In dimineata asta ma simt obosita si cumva ca o umbra….imi reaminesc si capat putere singura. Chiar au facut minuni Alina si Petra. Sau de fapt minunile le-am facut noi. Dar a fost incredibil, si imi da o stare de bine chiar si vorbind despre asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like