Maysoon Zayid: “Am 99 de probleme … tremurul paralitic e doar una”

O mulțime de oameni cu P.C. nu merg, dar părinții mei nu credeau în „nu pot”. Mantra tatălui meu era: „Poți să o faci, da, poți să poți”. Așadar, dacă cele trei surori mai mari ale mele ștergeau podeaua, și eu făceam la fel. Dacă surorile mele mergeau la școala de stat, părinții mei dădeau în judecata sistemul de învățământ și se asigurau că și eu mergeam, și dacă nu luam toate note maxime, toate aveam întâlnire cu papucul mamei. Tata m-a învățat să merg când aveam 5 ani punându-mi călcâiele pe picioarele lui și mergând. O altă tactică pe care o folosea era să fluture o bancnotă de un dolar în fața mea să mă facă să-l urmăresc. (Râsete) Stripteuza din mine era foarte puternică, și … Mda. Nu, până în prima zi de grădiniță, mergeam ca o campioană lovită cu pumnul de prea multe ori.

„Am tremur paralitic cerebral. Tremur tot timpul,” anunță Maysoon Zayid la începutul acestei prezentări exaltante, ilare. (Serios, chiar e comică.) „Sunt ca Shakira față în față cu Muhammad Ali.” Cu grație și istețime, comedianta arabo-americană ne duce într-un tur cu opriri la fluier, un tur al aventurilor ei ca actriță, comic stand-up, filantrop și susținător al celor cu handicap. Ce să mai spun mai mult de atât? Dacă aveţi nevoie de o doză de motivaţie, luaţi de-aici! Mie mi-a făcut ziua!

P.S. – are subtitrare în limba română, dar trebuie să o selectați.

1 comment
  1. I loved the video clip of Mayson Zayid … so much … I took the liberty to interchange the word “arab” and “cerebral palsy” into “Roma” … which was a perfect fit … because I am Roma … and I can … smiles … Love, cat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like