Dragi femei, va invit la o sărbătoare a fericirii – o sesiune de workshopuri excepţionale!

banner venus

Despre fericire s-a scris mult și cu siguranță se va scrie și mai mult. Însă practic, concret, ce ar trebui să facem ca să fim fericite?

Vino alături de noi sâmbătă 15 martie 2014 la evenimentul Femei fericite pentru a afla câteva  căi spre fericire.

dans euforic
Dansul euforic – bucuria sufletului tău
Anamaria Bădilă instructor de dans
O femeie are o mare nevoie de a dansa, fie că este sau nu conștientă de aceasta, pentru că dansul presupune o acceptare activă de sine, a propriei feminității. Când dansăm simțim cum participăm la viața întregului Univers, cum viața însăși curge și se manifestă prin noi.

oana Sarcu
Emoțiile și fericirea ta
Aniela Sîrcu – psih. trainer Venus
Cercetările realizate în ultimii ani în domeniul psihologiei arată fără echivoc faptul că inteligenţa emoţională este cea care ne ajută în primul rând în dobândirea fericirii, a echilibrului și a succesului în viaţă alături de inteligenţa propriu-zisă şi nu invers. Creierul abdominal numit și centrul vieții deține rolul principal în  obţinerea şi menţinerea sănătăţii în general, a armoniei corporale şi  a sănătăţii emoţionale în special.

 Carmen Stoian
Yoga pentru femei
 
Carmen Stoian – psihoterapeut

Yoga înseamnă comuniune, fuziune, unire. Practica Yoga ne face conștiente de legătura dintre trup, minte și suflet și ne învață cum să acționăm pentru ca ele să acționeze în armonie și unitate. Înțelegând cum “comunică” trupul cu emoțiile și gândurile noastre, putem aduce fericirea și plenitudinea în viața noastră.
Îmbinarea corectă a posturilor corporale cu tehnicile de respirație și meditația Yoga reprezintă pentru fiecare femeie o soluție practică și eficientă pentru armonizarea trupului, îmbunătățirea sănătății și trăirea unei stări de fericire zi de zi.

 Luisa Neag
Accesează sursele puterii tale feminine
Luisa Neag – jurnalist

De-a lungul secolelor, femeile au fost educate să creadă că sunt „sexul slab”. Să nu aibă încredere în propria putere şi să lase transformarea lumii în mâinile bărbaţilor. În zilele noastre, tot mai multe femei încep să-şi descopere potenţialul gigantic prin care pot nu numai să mişte munţii din loc, dar chiar şi să-i facă să zboare – dacă vor.
Descoperă care sunt aceste surse de putere din tine, cum poţi să le pui în acţiune şi ce beneficii îţi aduc – dar şi eventualele pericole la care te expui dacă nu ştii cum să le gestionezi. Află care sunt asemănările şi deosebirile dintre puterea specific feminină şi cea specific masculină. Învaţă să-ţi transformi eventualele slăbiciuni în forţă pentru a face din viaţa ta un adevărat paradis.

 Aida calin
Hormonii fericirii
Aida Călin – psihoterapeut, trainer Venus

Ne-am învățat să credem că fericirea ne este influențată de condiții exterioare. Dar de fapt fericirea este mereu o alegere pe care o facem în fiecare clipă, o lecție pe care o învățăm, un dar pe care îl oferim celorlalți prin ceea ce suntem, ceea ce facem și prin cum anume ne comportăm. Neuroștiința demonstrează că ne putem influența fericirea prin controlul nivelelor hormonale, prin ceea ce mâncăm, prin ceea ce credem, prin cum gândim și mai ales prin cum iubim.

 Gabriela Marin
Cum să ai relații fericite
Gabriela Marin – psih. dr.

A avea relații fericite este o artă și ca orice artă se învață.    Prin teorie și mai ales prin practică.  Și chiar dacă nu ne-am născut geniale  si nu am avut încă  relația pe care ne-o dorim, prin exercitiu si practică putem învăța să fim fericite și să ne construim relațiile fericite și sănătoase pe care le dorim.   Pentru că fericirea în cuplu se învață.

Ritmul vieții cotidiene ne influențează direct dorința  sexuală. Alimentele pe care le consumăm, stresul de zi cu zi, activitățiile în care suntem implicate acționează profund asupra libidoului nostru. De aceea, uneori dorința noastră sexuală se trezește imediat, alteori mult mai încet. Dar ce putem să facem în cazul acesta? Înțelepciunea orientală ne oferă cheia: afrodisiacele naturale. Aceste produse naturale ne dinamizează dorința amoroasă, stimulează plăcerea, amplifică senzualitatea și trăirile amoroase. În plus, redau tinereţea, pofta de viață și reprezintă un element tot atât de important în viaţa noastră ca şi alimentaţia sau igiena zilnică, fiind premiza unor împliniri erotice de vis.

Există mii de cărți, seminarii și prezentări despre   încrederea în sine,  dezvoltarea personală și succes, după cum există sute de cărți despre relațiile de cuplu, sexualitate,   orgasm și totuși foarte puține se adresează acestui aspect de bază, care este relația pe   care o ai cu trupul tău de femeie. Deși este singurul loc în care traiești de fapt pe acest Pământ și în care te poți bucura de fericire și de iubire, ești învățată mai des cum să te porți cu ceilalți decât cum să te iubești. Iubirea de sine este însă fundamentul pe care iubirea de ceilalți poate avea apoi forța pentru a înflori cu adevărat. Ea începe cu relația pe care o ai cu trupul în care trăiești și iubești și care este   prietenul tău cel mai apropiat.

11.00-12.00 Dansul euforic- bucuria sufletului tău– Anamaria Bădilă – instructor dans
12.00-13.00 Emoțiile și fericirea ta – Aniela Sîrcu psih. trainer Venus
13.00-14.00 Yoga pentru femei  – Carmen Stoian  psihoterapeut
14.00-15.00   pauza de masa
15.00-16.00 Accesează sursele puterii tale feminine – Luisa Neag jurnalist
16.00-17.00 Iubește-ți trupul – este primul loc în care poți fi fericită!- Alina Dospinescu psih.
17.00-18.00 Hormonii fericirii – Aida Călin psihoterapeut, trainer Venus
18.00-18.30 Afrodisiacele naturale –izvoarele fericirii tale – Laura Mosor, trainer Venus
18.30-19.30 Cum să ai relații fericite – Gabriela Marin dr.psih.

Te așteptăm alături de noi, pe 15 martie 2014 la evenimentul Femei fericite și ne dorim ca începând din această zi fericirea să devină un obicei în viața ta !
Echipa Venus și invitatele ei

Rezervă-ți un loc din timp ! Locurile sunt limitate.
Te poți  înscrie aici evenimente@venus.org.ro
Sau la numerele de telefon 0730 398 395; 0730 398 395 ; 0765 475 893; 0755 891 645

Mai multe despre cele care m-au invitat să le fiu alături pe venus.org.ro.

0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like