5 motive pentru care spunem că (şi) bărbaţii sunt iraţionali

funny-love-picture-funny-fingers-photo

Da, ei. Cei care au inventat raţiunea ca să suporte lumea imponderabilităţii emoţionale creată de femei. Ei, care au întotdeauna dreptate. Stâlpii noştri de sprijin coerent au şi ei scăpările lor:

1. Cleştele, cheile de la maşină sau portofelul se găsesc chiar în faţa lor, exact în momentul în care le caută frenetic. E valabil pentru orice bărbat, de orice vârstă si cu IQ-ul oricât de sus.

2. Au urechile prevăzute cu un dispozitiv de închidere interior, care îi face să nu audă niciun cuvinţel dintr-un eventual perdaf provenind dintr-o voce feminină. Şi să se comporte imediat după ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

3. Nu urmăresc firul logic al unei conversaţii referitoare la relaţiile interumane. În timp ce femeia explică la modul cristalin ce ar trebui făcut, simţul de observaţie al bărbatului faţă de exterior se acutizează brusc. Astfel, cea mai probabilă replică pe care ea o va primi – după caz – se va referi la culoarea obiectelor din mediul înconjurător, schimbarea vremii sau forma cozii patrupedului însoţitor.

4. După ce fac toate eforturile pentru a o determina pe femeia care le este alături să-şi ia lumea în cap, se-apucă de băutură. Nu ca să sărbătorească – aşa cum logic ar fi de aşteptat – ci ca să-şi înnece amarul!!

5. N-ar spune nici picaţi cu ceară că nu le convine ceva. Bancul cu Huston* despre iraţionalitatea feminină ar trebui reevaluat. Pentru că, dacă Huston ar fi fost în dialog cu iubita lui, n-ar fi apărut nicio replică, cu atât mai puţin una celebră.

Şi apropo de “Huston, avem o problemă” – aţi observat ce coerenţi emoţional sunt bărbaţii când sunt între ei? Chiar dacă nouă, femeillor, ni se pare imposibil să comunicăm aşa, ei se înţeleg de minune!

*De ce nu au fost trimise femeile pe luna ? Pentru ca dialogul pe Apollo 13 ar fi fost in felul urmator:
– Huston, avem o problema !
– Ce este ?
– Nimic, nu conteaza…
– Care este problema ?!
– Nimic…
– Spune-mi, te rog, care este problema ?!??
– Stii foarte bine care este problema !!!

0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like