Sâni gigantici pe un trup subţire – anomalie sau splendoare?

Priviţi-o pe Jordan Carver, o modelă cu sâni gigantici pe un trup subţire. Personal  cred ca are probleme cu spatele, dar s-ar putea sa fiu doar invidioasă pentru că nu cred că un bărbat i-ar spune NU în orice circumstanţă 😛

Scrisesem: “Sâni kappha pe un trup vata” – dar poate nu toată lumea a citit textul ăsta, să cunoască terminologia. Ideea e că tipologiile de bază feminine se pot combina, iar despre rezultate părerile sunt împărţite. Acuma ce să facem dacă finalul nu arată neapărat armonios? Dacă nu avem sâni ne punem silicoane sau ne îngrăşăm atât de mult până când începe să ni se vadă ceva pe piept? Alegerea ne aparţine. Eu una înclin către varianta naturală în orice caz.

Apoi, nu ştiu dacă aţi observat, dar Rihanna are sânii cam mici pentru cât de generoase îi sunt şoldurile. Eu aş zice că are un trup de tip pitta, cu sâni vata. Nu e chiar rău, nu-i aşa?

Kamari Brown e şi mai şi! Ea are trup kappha cu sâni vata. Iată că se poate şi nu pare deloc deranjată de situaţie. Alta mai complexată şi-ar fi pus silicoane…

Şi cred că-ţi trebuie curaj să arăţi ca Flavia Lacerda şi să te faci model. Şi să faci şi bani din asta. Serios, frumuseţea feminină este cel mai subiectiv lucru. Şi dacă vrei neapărat să fii frumoasă, dacă TE SIMŢI FRUMOASĂ, nimic nu-ţi poate sta în cale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like