You can heal your life – chiar aşa o fi?

 

[vimeo http://vimeo.com/27678730]

Gata, m-am întors din vacanţă, I am willing to change 🙂

Un film de “fetiţe” care lăcrimează impresionate la sfârşit? Cum să nu. Şi în afară de faptul că-ţi dă o stare bună, mai are şi câte o idee care merită reţinută. De exemplu:

Fiecare gand pe care il avem si cuvant pe care il spunem ne creeaza viitorul. Este ca si cum gandurile ne intra in univers, sunt acceptate si se intorc la noi sub forma experientei. Devii ceea ce gandesti… Fie ca iti place sau nu.

“Nu exista nici o persoana aici care sa nu poata sa-si imbunatateasca conditia de viata. Eu fac asta constant. Intrebarea mea este: Cum imi pot spori intelegerea? Deoarece, cu cat inteleg mai mult cum functioneaza viata si cum functioneaza gandurile cu atat viata mea devine mai buna.”

Legea flotabilitatii nu a fost decoperita prin contemplarea scufundarii lucrurilor.

Mark Twain avea o vorba minunata. Spunea: “Iertarea este aroma pe care violeta o lasa pe calcaiul ce a calcat-o.”

Cand zici: “De ce ma faci sa ma simt nefericit?” ii dai aceluia toata puterea, pentru ca el este cel care trebuie sa faca ceva diferit pentru a te face fericit. Traiesti o fericire si iubire conditionata. Odata ce ai indentificat asta si te gandesti la ce ai putea sa schimbi tu, atunci a fi fericit ti se pare usor.

Poţi să zici că sunt prostii care funcţionează numai în filme, dar când ţi-o spune o tanti care radiază de viaţă la 80 de ani, parcă te-ai mai gândi o dată. Eu cred că fiecare dintre noi trăim în lumea pe care ne-am creat-o. Ştiu sigur că acelaşi eveniment este privit de fiecare altfel. Îmi educ puterea de a vedea totul într-o lumină cât mai bună, de-aia mă impresionează filmele de genul acesta. Mă lasă uşor frustrată faptul că nimeni nu vorbeşte de vreun ţel mai mare decât “a avea” ceva. Probabil că până la un punct se aplică şi pentru “a fi”.

0 comments
  1. Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like