Skinny vs curvy – tu ce alegi?

0 comments
  1. Definitely curvy. Si nu că aș fi o grasă complexată, n-am decat 55 de kilograme. Dar curvy e mai feminin. Skinny cade deja in bolnav și mie una imi dă sentimentul de nefericire. Dacă aș fi bărbat, nu m-aș uita la una costelivă.

  2. ce ati alege intre un porc si o caprioara? caprioara desigur, la oameni aelasi concept…grasimea nu e frumoasa, pe cand atunci cand se vad claviculele sau coloana vertebrala e ft elegant si frumos….daca te uiti in lume toate femeile incearca sa atinga un ideal..acela de a fi slaba

    1. Daca esti cerb alegi caprioara, dar daca esti porc… nici n-o s-o observi. In lumea porcilor, nu e chiar asa de rau sa fii astfel (remember poscusorul Babe :)).
      Idealul de femeie slaba este o moda acum, dar au existat si perioade in istorie in care slabiciunea era disgratioasa, uite-te la picturile lui Rubens, de exemplu. Rubens ar fi pus-o la regim de ingrasare pe Kate Moss. Vogue Italia a avut de curand un numar cu femei plinute – de unde rezulta ca nici lumea modei nu-i chiar atat de batuta in cap. Iar chestia cu claviculele si cu coastele nu te supara dar mie imi provoaca o stragere de inima, mi se pare un semn de boala. Cred ca o femeie trebuie sa radieze de viata, frumusete si energie. Iar eleganta va veni de la sine din tinuta, din gandurile si alegerile elevate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like