Lumânări preţioase – ce idee de cadou!

20141201_125048

Am primit şi eu, spre testare, o astfel de lumânare. E într-un borcănel elegant, se închide etanş, e parfumată, şiiii… conţine o bijuterie. E drept că aştepţi să ardă câteva ore bune până când dai de ea, dar vorba ceea: aşteptarea măreşte plăcerea 🙂

Mi-am ales special “Magia Iubirii”, pentru că mă aşteptam să conţină un inel şi mie îmi plac inelele. Dar mai sunt şi celelalte, care pot conţine cercei.

20141207_213102

De obicei port mereu aceleaşi bijuterii – micuţe, finuţe, din aur sau argint. Dar mă mai apucă uneori o joacă, mai ales dacă bijuteria cea dintr-un metal incert are vreo încărcătură sentimentală.

Cu ineluşul ăsta umblu de-o săptămână, mi se pare simpatic. Am fost cu el pe mână în vizită la nişte prieteni şi atât de mândră eram că a trebuit să le povestesc ce-i cu el.

Unul dintre băieţi a devenit neliniştit: se poate să se pună în lumânare un anumit inel – cum ar veni, o lumânare cu surpriză la comandă?

Din câte am înţeles, se poate. În materie de oferit inelul, nicio metodă nu e suficient de mirobolantă. Deocamdată asta cu lumânarea nu e prea cunoscută – aşa că aviz amatorilor.

20141207_213214

În concluzie, îmi place foarte mult ideea şi mă bucur că am descoperit-o. Lumânările le găsiţi aici, sunt din ceară de soia – au o substanţă specială, mai mult ca un ulei care se curăţă foarte uşor (dacă v-aţi gândit cumva că vă stricaţi penseta când scoateţi pacheţelul din lumânare, nu e cazul).

Ceara de soia nu e nici pe departe la fel de nocivă precum cea din parafină. Dacă ar fi avut şi un parfum dintr-o esenţă naturală, ar fi fost cadoul perfect. Probabil că s-ar putea şi asta, dar atunci ar costa ceva mai mult.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like