Și care-i problema dacă ești un pic plinuță?

Majoritatea femeilor NU sunt mulţumite cu felul în care arată. Astfel, pentru a ieşi din tiparele 90-60-90, o celebră revistă din Marea Britanie a lansat o campanie împotriva anorexiei.

Revista Plus Model Magazine a realizat o şedinţă foto cu femei care nu intră în standardele de pe podiumurile de modă, dar care arată fabulos în felul în care Dumnezeu le-a creat.

Pentru că numărul cazurilor îmbolnăvirii de anorexie a crescut, această revistă a dorit să tragă un semnal de alarmă prin promovarea unor domnişoare plinuţe, care însă arată fabulos.

…spune un articol de pe antena3, preluând o știre de pe site-ul citat. Treaba cu nemulțumirea feminină e o poveste fără sfârșit, care eu cred că are legătură cu insatifacția sexuală. Nimic nu mă va face să cred că ejacularea precoce a marii majorități a bărbaților contemporani, care face aproape imposibil orgasmul feminin, nu are nicio legătură cu problema. Dar mă rog, fiecare cu convingerile lui.

N-aș zice nici că domnițele din campanie arată chiar perfect – cred că le-aș duce un pic pe la sală, sau măcar le-aș alerga nițel. Îmi plac femeile plinuțe, care își iubesc corpul și care știu să emane o stare de bine. Pentru asta nu-i nevoie să-ți atârne șunculițele, no offense. În rest, campania e excelent gândită. Se exagerează cu slăbitul și cu manechinele șnur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like