Du-te-ncolo… vino-ncoace! Şezi ghinişor… nu-mi da pace!

Cam aşa fac femeile… Se gătesc de mama focului, îşi pun gene, buze, sâni, tocuri, fustiţe, decolteuri… Şi când văd efectele, fug mâncând pământul! Eu cred că fiecare gest de împodobire ar trebui să însemne ceva. Fiecare inel, fiecare dunguliţă de la ochi. Sau măcar intenţia să fie clară. Când o femeie îşi scoate în evidenţă frumuseţea, să fie pentru a seduce un anumit bărbat, în scopul de a-i arăta latura ei cea mai adevărată. Se spune că machiajul este o mască, dar poate fi şi o celebrare. Înaintea unui ritual, chiar şi statuile sunt decorate. A locui într-un trup de femeie este un festival – nu un carnaval. Dacă vrei să seduci, asumă-ţi până la capăt.

“Look but don’t touch” e o idee cel puţin ciudată. E ca şi cum ai oferi pe piaţă un produs fără să cunoşti caracteristicile publicului căruia i te adresezi. Ideea că te găteşti doar pentru a-ţi face ţie plăcere – ca femeie – iarăşi e o vrajă, pentru că dacă nu ai aştepta o reacţie, n-ai avea nevoie să ieşi în evidenţă. Femeile se gătesc ca să fie plăcute, dar ar vrea ca bărbaţii să nu reacţioneze în felul lor. Dacă vrei o cină romantică, nu te îmbrăca precum o prostituată – asta vreau să spun. Iar dacă te apuci să faci striptease, fii sigură că vrei să ajungi în patul celui care te priveşte…

 

0 comments
  1. Luise, ce bine le zici tu…E o placere sa-ti citesc textele! Pacat ca n-am curaj sa reactionez la ele (uneori ne fortezi la niste exercitii de sinceritate tare dificile) :).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like