Ştiu de ce e mai bine să fii un pic plinuţă! ;)

La naştere, corpul omenesc este alcătuit  din apă, în proporţie de 97%.  Treptat, cantitatea de apă scade, dar nu mai puţin de 65%, la oamenii foarte bătrâni. La bebeluşi e cel mai evident: un bebe slabuţ e un motiv de îngrijorare. Slăbiciunea e întotdeauna asociată cu uscăciunea. Femeile un pic rotunjoare nu sunt atât de dependente de cremele antirid, pentru simplul motiv că sunt mai… “zemoase”. Nu obeze, dar nici skinny. Şi cu atât mai puţin obsedate de fiecare gram de mâncare pe care îl îngurgitează!

0 comments
  1. femeile plinute sunt bolnave nu sunt normale cum sa fie atragatoare o boala…e normal sa fii normal nu plinut nici subtirel…simplu normal

    1. Femeile GRASE pot fi bolnave, cele plinute arata un pic mai mult decat slabe. Sunt de acord cu normalitatea, nu sunt de acord cu eforturile disperate pentru a arata altfel decat iti este natural sa arati. Exista unele tipologii care nu pot sa arate conform standardelor decat cu eforturi foarte mari si impotriva naturii – si abia acelea ajung sa fie bolnave, din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like