10 calități ale unei femei de nota 10

E vorba despre acea femeie cu care vrem să semănăm ”când vom fi mari”, cu care toți bărbații visează în taină să se întâlnească (măcar o dată), dar de care le e cam teamă să se apropie (dacă nu sunt și ei, la rândul lor, destul de evoluați).

Să bifăm, deci, cam ce secrete are o asemenea femeie (și eu mai am de bifat):

1 Este mereu interesată să se dezvolte

O femeie puternică este mereu motivată de scopurile și obiectivele pe care și le propune periodic, și nu se oprește până când nu și le îndeplinește.

Știe că universul nu îi este dator cu nimic, așa că este dispusă să muncească atât cât e nevoie pentru a obține ceea ce dorește.

2 Nu va fi niciodată doar o ”opțiune” pentru cineva

Dacă o suni abia la zece seara, într-o sâmbătă, să o scoți în oraș – nu-ți face iluzii. Ea are deja alte planuri, are suficient de multă stimă de sine încât să nu stea să aștepte s-o bage cineva în seamă ca să se simtă bine.

Dacă chiar vrei să fii împreună cu ea, ai grijă să-i rezervi timp… din timp.

3 Elimină persoanele toxice din viața sa

În ceea ce-i privește pe prietenii săi, le spune întotdeauna verde în față ce are de spus. Dacă adaugi ceva cu adevărat valoros în viața sa, te va păstra lângă ea. Dacă i-o complici fără rost, te va exclude fără remușcări.

Viața e prea scurtă ca să ne-o pierdem cu ființe care ne trag în jos.

4 Nu-i pasă ce cred ceilalți despre ea

Ai o problemă cu felul în care arată sau se îmbracă? N-are nevoie de validarea ta ca să se simtă extrem de bine în pielea ei.

Oricum, n-ai cum să mulțumești pe toată lumea. Și sunt lucruri mult mai importante, care chiar merită atenție și energie, decât obsesia pentru felul în care arăți.

5 Se acceptă pe sine așa cum este

Cu toții avem defecte sau lucruri la care nu ne pricepem, ca dovadă că nici ea nu e perfectă. Dar, în loc să se lamenteze pentru ceea ce nu este, se bucură de calitățile pe care le are, și le cultivă în mod constructiv pe cele pe care și le dorește.

6 Se simte bine și singură

Nu e disperată să aibă neapărat un iubit. Poate să vină la ea și tatăl lui Ștefan cel Mare, dacă n-o face să se simtă mai bine decât când era singură, să fie sănătos.

Motivul pentru care intră într-o relație este pentru a înflori și a se dezvolta, nu a se chinui și a se auto-distruge, doar de dragul de a fi ”în rândul lumii”.

7 Prietenii ei adevărați se numără pe degetele de la o mână

O femeie puternică a trecut prin niște relații nereușite din care a învățat – de altfel, acestea au contribuit la puterea ei din prezent.

În timp, a păstrat alături de ea doar pe acei oameni în care s-a dovedit că poate avea încredere. Ei sunt cei care beneficiază de iubirea ei fără rezerve.

8 Consideră că oricine este demn de respect

Recunoaște că sursa tuturor ființelor din univers este unică, de aceea respectă pe oricine îi apare în cale. Tocmai de aceea, dacă se trezește careva să fie nepoliticos față de ea, se va lovi de atitudinea ei plină de considerație, care îl va face să apară penibil.

9 Îi pune pe fugă pe bărbații slabi

Este directă, încrezătoare și fără milă față de micimi. Dacă se apropie de ea un bărbat care nu are curajul de a privi în față adevărul, îl va arde cu sinceritatea ei fără compromisuri.

Nu acceptă să fie ținută în frâie și nu va renunța niciodată la scopurile ei de dezvoltare personală de dragul unei relații.

10 Știe să facă haz de necaz

Dacă ceva nu-i iese cum a preconizat, nu face din asta o tragedie, pentru că a învățat că simțul umorului este o resursă inepuizabilă de revenire din orice necaz.

Știe să facă haz și de ea însăși, pentru că nu se consideră prea importantă, de fapt. Importante sunt scopurile mărețe și nobilele idealuri.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like