Când vrei ceva, pui osul la treabă și obții, nu există scuze. O știți pe Wendy Nguyen? E dovada vie că așa e

Prin 2011, circula frenetic un clip despre cum să-ți înnozi eșarfa în 25 de feluri, în 4,5 minute – îl știți? În momentul de față are peste 38 de milioane de vizualizări pe youtube. Așa am descoperit-o pe Wendy, dovada vie că ”dacă vrei, poți”. Ați fost vreodată pe blogul ei?

S-a născut în Vietnam, și a ajuns în Statele Unite la vârsta de 8 ani. A trăit în foster care – un sistem prin care minorii sunt dați în grijă unor familii dispuse să facă aceasta – până la 18 ani când, cu toate lucrurile strânse într-o pungă de gunoi, se temea că va ajunge pe străzi.

Și-a făcut liceul muncind în trei joburi simultan, ca să-și strângă bani și pentru facultate. A terminat liceul și facultatea, cu licență în psihologie. S-a angajat la o bancă, dar și-a dat seama repede că nu e genul ei de treabă. Dorea să fie mult mai creativă, dorea să intre în industria modei. Drept pentru care și-a făcut blogul care a consacrat-o, Wendy’s Lookbook.

E admirabilă consecvența cu care postează în fiecare zi, de atâția ani, pe blog și pe Instagram. Are și un canal de youtube, unde nu este atât de activă ca pe vremuri, dar clipurile ei sunt realizate profesionist, sunt pline de creativitate și spun mai mult decât doar modă. Un exemplu:

Recunosc că o urmăresc de mult și îi admir stilul – atât cel în care se îmbracă, cât mai ales stilul ei de a munci. Fără amânări, fără bâjbâieli, fără amatorisme. Când și-a luat vacanță, am aflat pentru că a făcut poze și a filmat de acolo de unde a fost, când s-a despărțit de fostul iubit, am știut pentru că ne-a povestit într-un video, când s-a îndrăgostit am știut din nou, pentru că ne-a arătat poze.

Evident, are o echipă cu care lucrează și, de-a lungul anilor, a dovedit că știe să-și aleagă cei mai buni oameni. Pe mine mă inspiră, voi ce spuneți? Vă las mai jos câteva poze, s-o cunoașteți mai bine.

12905268_618402608335267_1731841638_n
Cu iubitul ei, despre care vă povesteam.
11420777_884511894929230_1044513141_n
Cu motanul ei, Sammy.
Wendys 1
Acasă la Wendy, captură dintr-un interviu pe care l-a dat pentru The Design Network.
Wendys 2
Acasă la Wendy 2 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like