Cum a fost la seminarul Full Body Orgasm cu Andrew Barnes

Andrew Barnes e un tip extraordinar! – nu mă pot abţine să nu încep aşa. Au fost trei zile în care am învăţat atât de multe! Nu numai metoda prin care se ajunge la orgasmul întregului corp, ci nenumărate alte lucruri pe care le înveţi despre tine când te pui într-o situaţie inedită. Şi credeţi-mă că a fost o experienţă cu totul nemaiîntâlnită.

Andrew colindă lumea de 16 ani pentru a le explica omenilor că orgasmul e cu mult mai mult decât ce erau obişnuiţi să creadă. România e a 25-a ţară în care a ajuns. Nu e genul de om care îşi face bagajele, pleacă şi apoi se întoarce acasă, în Australia. Are programul stabilit până la sfârşitul anului, aşa că… nu mai dă pe-acasă. Unde e invitat, se duce.

Odată a ţinut workshopul pentru 4 oameni – ceea ce spune mult despre motivaţiile lui. Noi am fost sub 50. Un grup micuţ pentru cât de valoroase erau informaţiile pe care le primeam. La sfârşitul primei seri, aş fi vrut să strig în gura mare pe stradă, să vină toată lumea – atât de entuziasmată eram.

Andrew tratează sexualitatea din punct de vedere spiritual, eliminând cu simplitate orice idee preconcepută, orice vulgaritate, orice nerăbdare, orice teamă.

Spune că fiinţa umană nu poate fi separată în părţi, ci trebuie văzută mereu ca întreg. Orice problemă care apare la nivel sexual are în spate o traumă emoţională nerezolvată. Metoda lui face posibilă scoaterea la suprafaţă a eventualelor traume şi vindecarea lor într-un timp foarte scurt folosind anumite mişcări şi… energia orgasmului.

Nu e vorba despre un orgasm obişnuit, ci de unul energetic, care îţi cuprinde întregul corp. O senzaţie indescriptibilă de beatitudine şi frumuseţe şi lumină şi iubire eliberatoare şi încântătoare, vindecătoare. Unii reuşesc să o simtă din prima, alţii mai au de lucrat.

Mai ales dacă nu sunt familiarizaţi cu corpul energetic şi nu simt nimic atunci când li se fac pase magnetice. Dacă v-aţi uitat la filmuleţele de prezentare pe care vi le-am arătat când m-am lăudat că mă duc la workshop, aţi observat că abia o atinge pe femeia cu care lucrează şi ea are un super orgasm. Am văzut acelaşi lucru pe viu.

IMG_2524

Ne-a învăţat o grămadă, vă povestesc doar câteva din cele care m-au impresionat cel mai tare:

– Femeile şi bărbaţii sunt mult mai mult asemănători decât diferiţi. Începând cu organele genitale şi până la alcătuirea psihologică suntem extrem de similari. Treaba cu “femeile vin de pe Venus şi bărbaţii de pe Marte” se verifică până la un anumit nivel şi are cauze clare ce pot fi depăşite.

– Atât femeile, cât şi bărbaţii, conţin atât o parte masculină cât şi una feminină – dovedind astfel că sunt fiecare compleţi. Masculinul şi femininul din fiecare dintre noi poate fi “matur” dar şi “imatur”. Masculinul imatur este inaccesibil, competitiv, creează reguli, este agresiv, evită sentimentele. Femininul imatur are nevoie de confirmare, se simte pierdut, abandonat, nu ştie ce vrea, este atras de bârfe şi intrigi. Masculinul matur este prezent, atent, deschis faţă de sentimente, flexibil faţă de evenimente. Femininul matur este caracterizat la modul esenţial de o stare continuă şi profundă de iubire. Atât femeile cât şi bărbaţii au la fel de multă nevoie să-şi dezvolte ambele laturi mature ale personalităţii lor.

– Foarte mulţi bărbaţi din societatea actuală sunt dependenţi de ejaculare. Andrew recomandă controlul ejaculării, chiar abţinerea de la ejaculare pe perioade cât mai lungi de timp. El spune că orgasmul şi ejacularea sunt două lucruri distincte şi că bărbaţii pot avea orgasme extraordinare şi multiple ca şi femeile, fără să ejaculeze.

– Energia sexuală este cea mai importantă pentru că ea dă viaţă, şi prin cultivarea şi circularea ei prin tot corpul poate fi transformată în combustibil pentru viaţă.

– Dacă vrei să controlezi o societate, controlează-i sexualitatea. În trecut, biserica le dicta omenilor când, cu cine unde şi de ce să facă dragoste. Mai nou, companiile farmaceutice care vând medicamente şi anticoncepţionale “fac legea” în ceea ce priveşte sexualitatea noastră.

– Dacă vrei să evoluezi cu adevărat, trebuie să înveţi să fii deschis faţă de lucrurile neplăcute. “To get comfortable with the uncomfortable” – spunea. Cineva a întrebat la un moment dat cum ne recomandă să fim: monogami sau poliamoroşi. Andrew a spus că în indiferent ce situaţie am alege, nu putem evita neplăcerile. Dar important nu este să ne ferim de lucrurile neplăcute, ci să ne respectăm o anumită intuiţie superioară pe care el o numeşte “God”.

A spus despre români că se vede că sunt încă marcaţi de deceniile de comunism prin care au trecut. Au multe frici şi sunt destul de închişi din punct de vedere sexual – dar a recunoscut că avem o inimă mare 🙂

Şi încă ceva: diseară Andrew mai ţine un seminar special pentru bărbaţi. La ora 19:00, mai multe informaţii găsiţi aici.

10 comments
 1. recunosc nu am fost la conferinta,nu l-am intalnit direct pe andrew dar din videoclipul postat pe you tube am remarcat ca ridica energiile sau facea pase la respectiva femeie doar pana la nivelul gatului si nu pana in crestetul capului ; apoi a elogia orgasmul trait doar de unul din parteneri ,[ in acest caz se vede atitudinea dominanta si ‘superioara’ a barbatului ] in detrimentul iubirii si fuziunii amoroase la ambii ,nu mi se pare chiar prea sanatos spiritual ……..
  nu tot ce aduce orgasm este si divin ,spiritual !
  ceva intermediar,poate…

  1. Draga Maria, se vede ca nu ai fost la workshop. In niciun caz nu e vorba de dominatia barbatului. Tot ce ne-a aratat este valabil atat pentru barbati cat si pentru femei. Si chiar daca facea pase doar pana la nivelul gatului, energia circula libera prin tot corpul, eu asa am simtit. Energia cu care am lucrat este o energie foarte rafinata si elevata, care poate fi descrisa ca orgasmatica si care nu este deloc ceea ce intelegem printr-un orgasm limitat strict doar la zona genitala. Eu zic sa nu ne repezim sa facem judecati cand nu cunoastem toate datele problemei.

 2. Jucati-va cu ce nu intelege-ti. Cutia Pandorei odata deschisa…..
  Ce nu inteleg eu, la ce este folositor lucrul acesta, acest “binevoitor” domn putea sa-si foloseasca darul de la natura in mult mai multe feluri, constructive. De ce a ales orgasmul, nu-si mai poate folosi dotarea traditionala. Propovaduieste sexul si el arata ca un bautor de bere. Cine mai poate face ce a facut el dintre cei ce au fost acolo ?! Cu siguranta nimeni, si atunci la ce bun ?! Poate domnisoara din experiment mai vrea si alta data. De unde ?! Asa ceva nu se cumpara ,nu se invata, se mosteneste sau se dobandeste in urma unei traume puternice, cand ai fost cu un picior pe lumea cealalta. E binecunoscut faptul ca cei cu puteri extrasenzoriale au nevoie de reincarcare energetica, sa-si incarce bateriile ca-sa spun asa, cu cat avanseaza in varsta, cu cat modul de a trai este mai nesanatos cu atat mai mult. Eu tind sa cred ca ati fost folositi intr-un mod constructiv,!! Pentru el.
  Altfel la cum arata trebuia sa plateasca sa faca poza cu frumoasa romanca, spun eu, si inchisa din punct de vedere sexual cum a spus el, nu eu.
  Promit sa mai vin pe aici daca domnisoara mai apare in fotografii. Normale, sa zic asa…ca dimensiune.
  Care domnisoara ?! Cea draguta cu ochelari de langa suporterul lui Liverpool.

  1. Corneliule, te temi de orgasmul si puterea feminina, nu-i asa?
   Nu le intelegi! Crezi ca e mai bine sa le lasi inchise in cutie.
   Habar nu ai despre puterile paranormale.
   Se dobandesc prin munca asupra propriei persoane…

   1. Multumesc “Sfantul Gheorghe” pentru comentariu, totusi mi-am permis sa tai din el partea violenta a limbajului, unde – no offense – n-ai mai fost chiar asa de “sfant”. As vrea ca atunci cand criticam sa venim cu argumente, nu cu invective. Cred in critica, dar sa fie constructiva, altfel nu ne ajuta cu nimic.

   2. Cu siguranta pot spune ca ai fost “sfant” la limba romana. Corneliule…?!! Un dracusor mai mic, un raspuns pe ici pe colo la clasa ti-ar fi prins bine. Sau poate procesul de invatamant este in derulare ?! Atunci esti minor(a) si ai o scuza. Una mica, mica de tot. Scuza, ca de ea era vorba. Cutia cu pricina are o poveste, poate in timp o vei afla. Esti incoerent(a) in gandire si exprimare. Se pare insa ca cochetezi cu poezia dupa felul in care aranjezi in pagina. “Munca asupra propriei persoane” ?!!!, Mi-ai intors metafizicul pe dos. Asta e punctul culminant al exprimarii tale. Sau poate nu, ai fost cenzurat(a) cine stie ce alte monstre de gandire a lasat neuronul in miscare. “Violente” a spus cineva pe aici. Cat despre intrebarea din primul vers, nu ma tem de moderatorul paginii, cred ca este domnisoara frumoasa din fotografie, dar lasand gluma la o parte(nu e gluma e frumoasa) sa-ti fie frica de frumos, sa-ti fie frica de femeie, asa cum este ea, cu putere sau fara, cu orgasm sau fara inseamna ca, ca si barbat traiesti degeaba, ti-ai irosit viata cu lucruri ieftine. Poate ti-ai dat seama Cornel este nume de baiat, si iubesc tot ce tine de sexul feminin. Oricum esti incert(a) ca si sex ascunzi ceva. Sau doar vrei sa imparti dreptate, sa te lupti cu “balaurul” si ti-a lipsit inspiratia in a gasi un personaj feminin. Daca ma tem de orgasm ?! Nici de ala simulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like