Ce caută lumea pe blogul meu (2)

De data asta îmi vine să dau sfaturi. Poate au oamenii nevoie, că doar de-asta caută – nu-i aşa?

“sf maria egipteanca foto” – Foarte tare. Maria Egipteanca a a murit în anul 522 – cam aşa. Ce rău îmi pare că n-am nicio poză cu ea pe blog. Recunosc că am căutat şi eu da’ n-am găsit nicăieri!

“filme porno cu ceva stiluri noi”. Sau: “cele mai tari poziti an sex pe yutub cu virgine cele mai noi” – De unde se vede clar că oamenii nu sunt mulţumiţi cu ceea ce ştiu în mod natural, şi văd necesitatea de a transforma amorul într-o arta. Nişte spirite elevate, pline de rafinament.

“daca nu ejaculeaza sperma il doare de ce” – Îl doare pentru că energia sexuală rămâne blocată la nivelul sexului. Dacă vrea să nu ejaculeze, trebuie să înveţe şi să transforme acea energie în forme superioare. Altfel îl doare şi oricum cu prima ocazie va avea o poluţie.

“orgasm cu degetul” – Aş vrea să cred că poţi mai mult. Dar în lipsă de altceva… e bun şi ăla.

“d cat preludiu are nevoie o virgina” – O virgină are nevoie de FOARTE MULT preludiu, de preferinţă ORAL. Să vii să scrii aici cum a fost.

“jocuri sex girl in care este legata si trebuie sa faci sex” – Complicat… mă întreb dacă a fost satisfăcut după ce-a intrat pe blogul meu.

“senzatia numita iubire” – Şi sentimentul numit atracţie. Şi varza din capul unora. Şi consecinţele lor.

“impaunarea barbatului atractie” – Nu e foarte clar ce căuta, dar cred că înţeleg ce-a vrut să spună. Dacă îţi cere numărul de telefon înseamnă că s-a împăunat?

“femeia este tantra” – Da. Din creştet până-n tălpi. Tantra este orice. Inclusiv motanul meu.

“atunci cand o femeie nu mai vorbeste” – … e grav. Ori e supărată, ori înfricoşată, ori are ceva în gură. În orice caz, pune ceva la cale.

“barbatul ejaculeaza primul fara sa-i pese de femeie” – Exaaact! Ai înţeles ideea.

“poezii frumoase de mama transformate in poezii” – Adică iniţial erau frumoase şi apoi – prin intervenţia salutară a respectivei mame – au devenit doar simple… poezii. Mamele pot face asta.

“de cate perechi de pantofi am nevoie” – O întrebare care va intra în curând pe uşa cea mare a metafizicii. Dacă rafturile nu se mai umplu cu cărţi – ci cu pantofi – de ce să nu se îmbogăţească şi filosofia cu o întrebare care chiar merită osteneala.

“mii se zbate ochiul drept ce inseamna” – Înseamnă că ai chiulit de la şcoală când erai mic. Mii de ore!

“cum te simti dupa punctul g” – Aceasta este una dintre cele mai savuroase căutări despre punctul G (trebuie să mai scriu că nu se mai poate, lumea are nevoie!). Eu aş întreba cum te simţi în timpul punctului G, sau înainte. Sau în loc de.

“declaratii de iubire cu cuvinte erotice” – … să scriu şi eu un SMS mai acătării, aşa cum am citit în reviste că trebuie să faci când vrei să pui la cale o serată “hot”.

“am ejaculat cand faceam stilul smuls” – hahahahaaaa!

“un baiat indragostit fuge de o fata?” – Nu. Dimpotrivă. Dar dacă e la grădiniţă, poate s-o şi bată, ca să-i demonstreze.

“poti sa ejaculezi fara sa iti dai seama?” – Aviz amatorilor care cred că ejacularea e totuna cu orgasmul.

“cand ejaculez parca raman fara energie” – Păi chiar rămâi. Tocmai de-aia ma zbat eu aicea, să înţeleagă lumea că nu-i lucru de şagă.

“care sunt simptomele unei femei isterice?” – Se preface că e normală atât de prost, că-şi dă seama toată lumea.

“te viseaza ca esti incaltata in cizme ce inseamna” – Interesant. Aş vrea să scriu o carte despre asta.

“sunt femeie ce sa fac sa ajung mai repete la orgasm” – E clar că te grăbeşti tare. Ba chiar vrei să şi repeţi figura. Dar ştii cum se spune, ce vine repede pleacă la fel de repede… Eu zic s-o iei încet.

“g..,xex” – Fascinantul punct G – neapărat trebuie să mai scriu despre el!

“ce ejaculeaza baieti cand stau de vb cu o fata” – O nouă definiţie a sexului oral. Sau nu?

“cum sa fiu o femeie interesanta” – Caută pe google, precis ai să afli. Eu eram abia pe pagina 3. Sau poate că eşti deja şi nu ţi-ai dat seama – la asta nu te-ai gândit?

“cum sa creezi atractie” – O fi citit toate cele 10 pagini care erau înaintea mea? Cred că deja ar trebui să ne uităm după ea prin tabloide.

“daca ai orgasm trece mai repede menstruatia?” – Depinde. Dacă nu ştii cum să-l “manevrezi” pe orgasmul ăla, e posibil să dureze chiar şi mai mult (menstruaţia, mă refer).

“ce se intampla cu barbatul care se abtine de la ejaculare” – Dacă doar se abţine, nu rezolvă mare lucru. Dacă se pricepe la jonglat cu energiile, poate să aibă şi orgasm fără să ejaculeze, ceea ce e mare lucru.

… Şi iată cum mă obligă oamenii să scriu articole despre sex, cu căutările lor. O să ajung mama Omida în materie. Stay in touch 😉

0 comments
  1. Mare lucru nu am inteles , ai vrut probabil sa dai mai multe raspunsuri la mai multe intrebari.
    Cu privire la titlul acestei pagini, sa stii ca nu atrage vizitatori, iar un articol scris cu litere mici, indeparteaza curiozitatea de a mai citi.
    PS. fara suparare , daca vrei poti sa stergi acest comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like