Sex sacru vs sex profan. Tu ce alegi?


În Click extra am citit asta:

«Era pentru prima dată la noi la masaj şi mi-a spus că mă ştie din suplimentul Click!TV. A adăugat că nu doreşte un masaj erotic, ci vrea doar să-i îndeplinesc o fantezie.

Nu mai făcuse sex cu nevasta lui de vreo patru ani. “E prea cuminte şi nu mă excită cu nimic. Eu sunt mai nebun”, mi-a spus el motivul. “Lea­gă-mă de patru scaune, de mâini şi de picioare”.

M-am conformat. Mi-a spus să stau doar în fustiţă, fără bikini, şi să mi-o ridic, din când în când.

M-a rugat să îl excit vorbindu-i murdar, jignindu-l în toate felurile. A vrut să ejaculeze de două ori, iar eu i-am îndeplinit, în­tocmai, fantezia.

L-am legat de cele patru scaune, mi-am ridicat fustiţa, l-am jignit în cele mai urâte moduri cu putinţă. Iar el gâfâia şi, deodată, şi-a dat drumul. Mi-a spus să privesc cum sperma lui se prelingea pe trupul său înfierbântat. Apoi, am luat-o de la capăt, pentru runda a doua.»

… şi apoi am găsit pe dulcedeea:

«M-am trezit la primele picături de ploaie. Goală sub  cerul spintecat prelung. Mă priveşti în ochi, degetele tale întemeiază o-mpărăţie de senzaţii. Pe sâni, pe umeri, pe buzele uscate. Un strop de apă le loveşte scurt. Te apropii cu limba şi-l desfaci, umezindu-le cu ploaia din cer, cu savoarea salivei tale.

Văzduhul scânteiază iar şi iar. Sângele meu urcă în marile ateliere ale focului. Mă îmbăt cu gheaţă. În cerul gurii mele pulsează cerul lui Dumnezeu.

Îţi răsfiri sărutările asupra mea? Se sfarmă pietrişul de argint al norilor? Herghelii de fulgere. Cerul mă soarbe în respiraţia lui.

Mă faci să strig cu glas înalt, iubite! Pieptul izbucneşte în rafale de lumină, mă cotropeşti şi pleci, te-ntorci, mă răscoleşti. Clopot încremenit în turlele extazului. Clipa desface tăceri strălucitoare. Îşi ţine răsuflarea. Şi mă pătrunzi fără veste, mă străbaţi ca un fulger orbitor. Tălpi în fremătare.  Aprinzi în mine toate altarele şi porneşti în şaua norilor nărăvaşi, cu umerii şiroind de ploaie. Călărind, călărind, fără sfârşit şi fără istov.

Inima şi trupul meu te beau cu cer cu tot.»

Aceeaşi energie, cu totul altă întrebuinţare. Vorba unui om deştept: “Cu electricitate, poţi pregăti cina unui om sau… să pregăteşti un om la cină”. Cu sexualitatea ce poţi “pregăti”? John Maxwell Taylor, un taoist cu peste 20 de ani de practică la activ, le zice mai bine în cartea lui, Eros Ascending.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jLZP4f-YkIY]

De ce oamenii se dau în vânt mult mai mult după genul de sexualitate din click şi foarte puţin după genul dulcedeea? Sau poate mi se pare numai mie…

0 comments
  1. … hmm… după câte comentarii sunt 🙂 se pare că e un subiect destul de delicat… nu cred că “Sau poate mi se pare numai mie…” cred că li se pare mai multora.
    Şi cred că e bună ideea de echilibru… cred că fiecare trece prin ambele momente, ambele stări (în afară de cei ce se afişează pudici, de cei situaţi într-o extremă sau alta, şamd)… Vorba lui Dan Puric- totul stă în măsură…

  2. Din pacate, multi dintre cei care se afiseaza pudici, sau ii critica pe cei care au curajul sa vorbeasca despre sexualitate ca despre ceva sublim, in intimitatea lor adora sa se uite la filme porno (care nu sunt un model de sexualitate sublima, de ce sa nu recunoastem). Sunt cei care savureaza “stilul click”! Nici nu vreau sa ma gandesc ce dezastru sunt in dormitor. Cum se numeste asta, ipocrizie?

  3. Ce aleg???
    In primul rand ca varianta click nici macar nu este sex. E doar o masturbare devianta, vulgara si penibila. Daca asta promoveaza mass media este evident ca majoritatea oamenilor dupa o vreme se vor da in vant doar dupa comportamente sexuale aberante. Culmea e ca de aici si pana la masturbarea timp de 3-10 minute de data asta folosind o femeie pe post de instrument al placerii, adica actul sexual obisnuit conform statisticilor, nu este o distanta prea mare. Si uite asa ejacularea precoce si lipsa iubirii au intrat deja in tiparele “normalitatii”. Daca nu exista iubire cum poti ai putea vorbi de sacralitate? Dulcedeea probabil ca este trecuta rapid la capitolul idealism, poezie, fantezie, dulcegarii, lipsa de realism…

    Desi marea este imensa cei mai multi inotatori nu trec dincolo de geamandura. Oamenii habar n-au ca dincolo de ea, in largul marii acolo unde tarmul abia se zareste, in afara de pericolul de inec si frica de apa, exista si o stare de extraordinara libertate, de fericire. Ei prefera obisnuinta, siguranta calduta si mizera a celor cativa metri de apa unde valurile care se sparg ii fac sa creada ca asta este totul in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like