Enigmaticul punct G

Incerci sa delimitezi zonele erogene ale femeii? Sunt nenumarate! Cand esti indragostita, mai ales, pe oriunde te atinge iubitul tau, te umple de fiori… Cu toate acestea, nu peste tot iti place asa de tare incat sa ajungi chiar pana la orgasm… Se poate sa te sarute cu foc si te stranga in brate pana nu mai poti – si sa ai orgasm! Sau se poate doar sa te mangaie pe sani  si tu sa explodezi. Daca tensiunea erotica e foarte mare, poate ca si vocea lui la telefon e de ajuns ca sa te starneasca… Dar sa nu neglijam punctele „tari” ale anatomiei tale erotice, cum ar fi punctul G…

Punctul G  a fost descoperit de un sexolog neamt pe nume Ernst Grafenberg, prin 1950. Mai ca-ti vine sa zici: cum, atatea Tantre si Kamasutre n-au dat peste el, si vine un neamt din secolul nostru sa ne spuna ca este acolo! Ei bine, nu-i chiar asa. Specialistii in arta amorului din vechime cunosteau punctul si il asociau cu chackra sexuala, aflata cam la doua degete deasupra zonei sexului. Stii unde spune domnul Grafenberg ca se afla punctul? Intre doi si sapte centimetri adancime, pe peretele din fata al vaginului – la femeie. Adica, tot cam pe-acolo… Cu toate cunostintele pe care le avem despre el, insa, punctul G nu este recunoscut de toata lumea. Doar 10% dintre femeile studiate l-au simtit din plin – celelalte 90% il cauta inca ori s-au resemnat. Chiar si asa, a fost suficient ca sa se scrie deja tratate intregi… ceea ce pe mine m-a facut curioasa: care-i treaba cu punctul G, exista sau e doar legenda?

Sexologii, in frunte cu Grafenberg, asociaza punctul G cu deschizatura uretrei si cu ceea ce ei numesc „ejaculare feminina”: un lichid albicios, care se elimina prin uretra in momentul orgasmului, similar cu sperma – doar ca, evident, nu contine spermatozoizi… Nu sunt multe femei care prezinta aceste descarcari, si poate ca e mai bine ca e asa. Pentru ca, la fel ca si barbatii dupa ejaculare, dorinta sexuala  le scade brusc – la fel ca si pofta de viata. Asa cum, pentru a-si pastra virilitatea, barbatii sunt sfatuiti sa nu ejaculeze – pentru ca ei pot sa aiba orgasm si fara descarcare – la fel, si femeile nu trebuie sa fie complexate pentru ca nu “ejaculeaza”, dimpotriva!  Insa vaginul unei femei e un loc plin de mistere… In timpul unui orgasm foarte intens, poate secreta un lichid abundent, translucid, care nu o secatuieste de vlaga pe cea care il simte, ci dimpotriva! Orientalii numesc acea secretie: „kalas”, si o privesc ca pe o manifestare a unei senzualitati cu totul iesite din comun, care o face pe femeia respectiva sa se simta extraordinar de implinita si fericita, si chiar o face sa-i creasca dorinta sexuala.

 Unde este punctul G? Daca iubitul tau e de genul: „speolog care sondeaza adancurile unei pesteri, numai cascheta cu lampas ii mai lipseste…” mai bine cauta-l singura. Trebuie sa fii foarte relaxata, sa ai vaginul deja lubrefiat daca vrei sa simti ceva. Sau… sa fii in cada, in apa fierbinte. Pozitia ti-o gasesti singura, asa cum te simti tu comod. Ideea e sa poti sa introduci degetul in vagin, si sa atingi usor peretele dinspre abdomen. Nu forta, il vei gasi. Este punctul pe care, cand il masezi, simti o senzatie intensa de urinare. La inceput, dupa care incepe sa-ti placa…

 Orgasm fulminant. Daca, in timp ce iubitul tau te stimuleaza oral, iti maseaza usor si punctul G cu degetul… Dar asta cand ai avut deja un orgasm clitoridian, sau cand esti foarte aproape… Cum spuneam, ca sa beneficiezi din plin de deliciile pe care poate sa ti le ofere punctul G, trebuie sa fii pregatita: preludiul este esential!

Pozitii care va ajuta. In niciun caz pozitia misionarului. Penisul lui trebuie sa atinga exact zona anterioara a vaginului. Asta se poate obtine mai ales cand el te penetreaza pe la spate, nu conteaza ca sunteti intinsi, stati pe genunchi sau va sprijiniti de birou/calorifer/masina de spalat… Si, bineinteles, acum o sa intelegi si de ce iti place asa de mult sa fii deasupra. Daca stii sa gasesti unghiul, poti sa fii atinsa exact pe punctul G, plus ca osul lui pubian te mangaie fix pe clitoris…

Cum il atingi. Punctul G are o sensibilitate cu totul deosebita de cea a clitorisului. Nu reactioneaza la mangaieri usoare, ci mai degraba la masaje apasate – dar niciodata fara preludiu. Cea mai buna idee care poate sa-ti vina este sa combini masajul de care vorbeam cu stimularea clitorisului – caruia ii place sa fie atins cu mare finete… Daca te apuci sa pui mana direct pe punctul G fara nici un fel de „incalzire”, poti sa nu simti nimic, sau poate chiar sa te doara!

Vezi ca are si el! Punctul G masculin se gaseste undeva la nivelul prostatei, intre vezica urinara si testicule. Masajul in zona dintre testicule si anus ajuta, dar se spune ca e mai eficient sa se stimuleze direct zona anusului. Putini barbati accepta asta, sa nu fie invinuiti ca ar avea tendinte homosexuale. Daca nu va deranjeaza pe niciunul dintre voi, poti sa-l mangai fin, cu un deget uns cu ulei de corp, in zona anusului, chiar cand sunteti in pozitia misionarului. Apare o intensificare a placerii pe care o simti si tu!

Articol publicat pe unica.ro … cu mici adaugiri 🙂

0 comments
  1. Foarte interesant , stiam si eu ca o fameie poate avea doua orgasme diferite unul fata de celalalt [ clitoridian si vaginal ]
    Nu stiu insa daca aceste doua orgasme poate fi provocate simultan in acelas timp , si daca raspunsul este da , atunci cum ar trebui sa procedeze un barbat pentru a stimula femeia sa ajunga simultan la orgasm si ejaculare, la femeie desigur , ceva idei am si eu dar e posibil sa ma-nsel , asa ca da-mi tu un raspuns , sant foarte interesat.

    1. In primul rand, trebuie sa-ti fie foarte clar ca orgasmul si ejacularea nu sunt acelasi lucru – la femeie, cu atat mai mult. Apoi, pentru ca o femeie sa aiba orgasm, trebuie sa fie cat mai excitata si relaxata. Ca sa ajunga in aceasta stare, trebuie sa aiba parte de un preludiu cat mai lung – daca o iubesti, sigur o sa reusesti. Si mai trebuie ca ea sa aiba deschiderea pentru a avea orgasm foarte usor. Citeste cu atentie articolul despre preludiu de pe blog – se numeste “Nu sari pe mine!”, precum si articolul “Fara ejaculare nu ma doare capul“. Daca mai ai intrebari, sunt aici 🙂

    2. Draga Nicu,
      Luisa este o finutza… Eu nu sunt asa finutz.
      Ca sa duci o femeie la la orgasm tu ar trebui in primul rand sa incepi cu un anumit punct G care se poate stimula doar invatand foarte, foarte bine Gramatica. Iti garantez ca dupa ce o sa visezi conjugarile verbelor, acordurile dintre subiect si predicat, cand o sa fii tare in ortografie (adica o sa ai grafia “tare” si “dreapta”), o sa poti aduce la orgasm orice femeie doar prin metode ling-vistice. Dupa ce o rezolvi pe tanti Gramatica apoi poti sa le iei la rand pe domnisoara Biologie de clasa a 7-a si pe doamna Anatomie probabil de a 8-a. Dupa ce le-ai cunoscut foarte foarte bine si pe aceste minunate muze poti trece la unele doamne mai experimentate cum ar fi Educatia sexuala, Psihologia iubirii, Masajul tantric, Sexualitatea Taoista sau Tantra.

  2. Probabil ca ai inteles cu totul alceva prietene Alin , fata de ceea ce vreau eu sa stiu , raspunsul tau este contrar fata de dorintele mele.

    1. Faci progrese… Poate ca am gresit eu… Poate era vorba doar de o lipsa de atentie la tastat.

      Cat despre raspuns iti garantez ca nu este contrar. Limba este un organ sexual foarte important. Inclusiv cea romana cand este vorbita corect.

  3. Prietene Alin nu la limba ma refeream eu caci sant constient de marile miracole ale limbii Romane , ci de faptul ca vreau sa cunosc cat mai multe despre o femeie [ sau mai multe ]
    Faptul ca faci dragoste cu o femeie, nu inseamna ca o cunosti in totalitate,parerea mea.

  4. Parerea mea sigura este ca nu toate femeile sant constiente de orgasm clitoridian,multe dintre ele nici nu au auzit de asa ceva.
    Asta e parerea mea sigura , cine are curajul sa ma contrazica ,sa scrie aici.

    1. Aici nu prea sunt de acord, Nicu. Multe femei n-au auzit decat de orgasmul clitoridian – pe care si-l provoaca singure, prin masturbare. Iar orgasmul vaginal, cervico-uterin si de care or mai fi sunt greu de atins, pentru ca acelea se traiesc in timp ce sunt penetrate de un barbat. Problema e ca de obicei barbatul ejaculeaza inainte ca femeia sa-l poata avea. De aici frustrarea si isteria generalizata. De-aia incerc eu sa vin cu teoriile astea…

  5. Ai scris cuvantul – NU PREA sant de acurd , acest cuvant nu prea sant de acord semnifica o mica scadere de credibilitate, dar hai sa lasam asta eu nu te contrazic tocmai pe tine,ca nu degeaba ai scris atatea lucruri importante in acest blog , dar eu am auzit cu urechile mele pe cateva dintre femeile cu care am lucrat 10 ani intr-o croitorie cu 18 barbati si peste 150 de femei.
    Si nu este singurul loc in care am auzit femei spunand ca nu stie cum este un orgasm clitoridian , probabil ca nu ma crezi dar multe femei nu stie ce inseamna cuvantul ORGASM.
    Acum ce pot eu sa mai spun , o fi mintit unele dintre ele ?
    Probabil ca da, dar eu nu cred ca o famaie ar intra intr-o astfel de discutie despre sexualitate lasandu-se mai prejos fata de celelalte , adica sa se faca singure de rusine.
    Multe lucruri am invatat in croitorie de la femei, dar si cele mai mari porcarii de pe fata pamantului le-am auzit tot de la femei.
    Acum sincer sa fiu , de la un barbat nu ai ce invata ceva in privinta sexualitatii.
    Pacat ca multi dintre barbati sant indiferenti si nu dau o importanta deosebita in ceea ce priveste sexualitatea.

  6. intr-un anumit fel ai dreptate.eu sint femeie si pina la 35 de ani nu am stiut ce este orgasmul.adica pina acum 6 -7 luni.si inca il mai descopar.si ciudat lucru nici sotul meu nu auzise de clitoris si toate cele.noi credeam ca sint eu “frigida”.am auzit colegele la munca vorbind si am intrebat cum adica orgasm.ce fel simti?!poate eu il am si nu imi dau seama…asa am inteles ca nici pe linga nu fusesem.atitia ani am facut dragoste-degeaba-ca sa zic asa.dar mai bine mai tirziu decit niciodata.si sotul meu care era destul de “trecut” prin fete nu auzise niciodata vorbind de asa ceva.nici baietii intre ei nu povestesc decit ca in 5-10 minute si-au facut teaba si gata.nimic altceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like