Îți dorești să îmbătrânești lângă el? Mai bine să întinerești

Până și eu am căzut în capcana acestei expresii ”nevinovate”, care nu vrea decât să exprime plastic faptul că ne dorim să fim împreună cu persoana iubită până când moartea ne va despărți.

Până când am văzut efectele ei pe viu. Pentru că te trezești într-o zi că ai prea multe fire albe ca să-ți permiți să nu te mai vopsești (dacă vrei să arăți cât de cât onorabil), că ai căpătat înțelepciunea de a ști când se schimbă vremea (pentru că te dor umerii și genunchii de-ți vine să urli) iar colăcelul pe burtă nu se dă dus nici cu sute de abdomene (asta n-ai de unde să știi, pentru că te dor prea tare umerii și genunchii ca să te mai apuci de abdomene).

Se spune că subconștientul nu știe de glumă, înregistrează toate gândurile și dorințele mot-a-mot, și mai are și prostul obicei de a le materializa pe cele în care credem cu adevărat.

Așadar, haideți să nu ne propunem să îmbătrânim în relații, bătrânețea e frumoasă doar în reclame, în realitate arată urât și doare. Mai bine să ne dorim să fim fericiți, să ne descoperim pe noi înșine și unii pe alții, să cucerim împreună lumea.

Mai ales femeile vor să îmbătrânească împreună cu ființa iubită, pentru că ele au nevoie să fie sigure că s-au așezat pe ceva stabil, pe care se poate construi un cămin. Asta e o meteahnă folositoare, câtă vreme nu-l deposedează pe bărbat de dreptul de a avea și el o opinie. Unii bărbați se lasă. Regresează în stadiul de copilași, cărora le place să fie îngrijiți și ocrotiți de noua lor mămică. Iar ”mămica” se jelește pretutindeni că nu are și ea un bărbat.

Bărbații nu par niciodată striviți de grija zilei de mâine. Când nu găsesc nicio soluție, sigur vor găsi cea mai apropiată crâșmă. Sunt construiți în așa fel încât să știe sigur că lumea e a lor, drept urmare chiar așa se și petrece.

Bărbatul e fericit să-și găsească femeia care să-i fie alături, dar i se pare normal să lucreze să-și îndeplinească propriile vise. Dacă ea i se alătură, cu atât mai bine. Dacă nu, ghinionul ei. O să-l slugărească toată viața, și din când în când poate va avea parte și de prețioasa lui atenție.

Bărbații nu-și pun problema că vor să îmbătrânească alături de o femeie, puțini chiar își pun problema că îmbătrânesc. De-aia nu realizează ridicolul situației în care se îndrăgostesc de femei care au jumătate cât vârsta lor. Unii chiar reușesc să se mențină tineri, mult mai bine decât femeile de aceeași vârstă… Dacă ele și-au dorit să îmbătrânească lângă ei?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like