Curs de Tantra pentru femei? Vreau şi eu!

Love__040683_

Când vine vorba despre sex, toţi suntem experţi. Şi până la urmă, fiecare ştie cel mai bine ce funcţionează pentru el. Dar dacă ar fi să ne întrebăm, pe bune, de unde ne luam informaţiile, ce am spune? În ce constă, până la urmă, educaţia noastră sexuală?

Dată fiind rata de supravieţuire a cuplurilor îndrăgostite în scădere în zilele noastre şi multitudinea de întrebări şi probleme ridicate pe forumuri şi în cabinetele sexologilor, se vede treaba că am avea nevoie să ni se explice clar ce, cum, cât şi de ce.

De-aia eu susţin din toată inima iniţiativa femeilor de la Asociaţia Venus de a oferi un curs de tantra. Să aflăm şi noi despre ce e vorba în realitate. Să nu ne mai dăm cu părerea doar pentru că am auzit ceva pe la ştiri sau am citit ceva pe net. Din câte mi-am dat eu seama până acum, e vorba de o ştiinţă, mult mai complexă decât pare la prima vedere.

Trainerii sunt psihologi şi sexologi cu experienţă, pe care îi cunosc personal şi în care am încredere. Cursul începe pe 1 iulie, ora 19:00, la ceainăria Serendipity din București, Str. Dumbrava Roșie nr. 12. Aflaţi mai multe amănunte aici.

1 comment
  1. Pentru barbati nu se fac astfel de cursuri tantra? Sunt 3 carti daca doriti sa le cititi Orgasmul multiplu masculin, Femeia multiorgasmica si Orgasmul multiplu in cuplu. Autor Mantak Chia. Acolo explica pe larg, in detaliu despre tantra, exercitii detaliate pas cu pas, imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like