Vă iubesc pe toţi la fel!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QJwkH2dkJ7U&feature=player_embedded]

Nu eu, Îngerul. Personajul principal din filmul pe care vi-l arăt acum. Un film minunat – rusesc, incredibil de bun. Despre iubire adevărată, iubirea îngerilor, şi despre iubirea omenească aşa cum e ea, plină de micimi şi defecte. Aşa se vede în comparaţie cu cea a fraţilor noştri mai mari.

Am sentimentul că am intrat într-o epocă nouă. Zilele trecute am văzut o reclamă în care exista cuvântul “karma”. Nu mai ţin minte la ce, era un panou la metrou şi am reţinut doar asta. Pe oricine întrebi acum despre karma, chakre şi planete cam ştie ce să-ţi spună.

Fizica din manualele şcolare e depăşită de mult. Fizica cuantică ne cotropeşte fără să apucăm să facem niciun gest de împotrivire, e atât de evidentă că o înţelege şi vânzătorul de la aprozar. Şi de ce n-ar înţelege, doar şi el e un univers în miniatură, perfect apt să conceapă că miracolul este un firesc mod de a fi.

Serios, am intrat într-o nouă eră. În curând, o să învăţăm ierarhiile angelice la şcoala primară, şi la gimnaziu proiecţiile în astralul superior vor fi la ordinea zilei. Nimeni nu va mai crede că nu există viaţă după moarte, şi va fi de la sine înţeles pentru toată lumea că viaţa pe pământ e doar o etapă, una dintre multe altele.

Acest gen de cunoaştere ne invadează. Consecinţele sunt uimitoare şi sublime. O să ne iubim de-a binelea, o să trăim fericiţi ca îngerii. O să fie raiul pe pământ. Nu mă credeţi? O să vedeţi.

P:S. Are şi subtitrare în română, daţi click pe butonul cc

0 comments
    1. Frumos filmuletul, imi aminteste de un altul,, Intalnire cu Joe Black,,….mai profund. Este posibil sa nu ramai cu persoana iubita, iar partea din final nu se mai regaseste, dar asta nu schimba cu nimic situatia .
      IUBIREA e doar o stare de spirit ca si fericirea.Important e sa stii cine esti tu cu adevarat…
      Multumesc frumos!Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

You May Also Like