0 thoughts on “Skinny vs curvy – tu ce alegi?

  1. Definitely curvy. Si nu că aș fi o grasă complexată, n-am decat 55 de kilograme. Dar curvy e mai feminin. Skinny cade deja in bolnav și mie una imi dă sentimentul de nefericire. Dacă aș fi bărbat, nu m-aș uita la una costelivă.

  2. ce ati alege intre un porc si o caprioara? caprioara desigur, la oameni aelasi concept…grasimea nu e frumoasa, pe cand atunci cand se vad claviculele sau coloana vertebrala e ft elegant si frumos….daca te uiti in lume toate femeile incearca sa atinga un ideal..acela de a fi slaba

    • Daca esti cerb alegi caprioara, dar daca esti porc… nici n-o s-o observi. In lumea porcilor, nu e chiar asa de rau sa fii astfel (remember poscusorul Babe :)).
      Idealul de femeie slaba este o moda acum, dar au existat si perioade in istorie in care slabiciunea era disgratioasa, uite-te la picturile lui Rubens, de exemplu. Rubens ar fi pus-o la regim de ingrasare pe Kate Moss. Vogue Italia a avut de curand un numar cu femei plinute – de unde rezulta ca nici lumea modei nu-i chiar atat de batuta in cap. Iar chestia cu claviculele si cu coastele nu te supara dar mie imi provoaca o stragere de inima, mi se pare un semn de boala. Cred ca o femeie trebuie sa radieze de viata, frumusete si energie. Iar eleganta va veni de la sine din tinuta, din gandurile si alegerile elevate.

Lasă un răspuns